Jakten För Alla | Avsnitt 2: Rådjursjakten fortsätter

I det andra avsnittet av Jakten För Alla fortsätter rådjursjakten på snötäckta marker i Västra Götaland. Jonas Johansson och hans jaktkamrater bjuds på musik i skogen där jaktlyckan till sist uppenbarar sig.

När jonas var liten drabbades han nämligen av cancer och fick amputera vänsterbenet – ett hårt slag för en aktiv 11-åring vars liv kretsade kring olika sporter och att få följa med pappa och morfar ut på jakt.

Med Jakten för alla vill Jonas Johansson och vi på Bearplay visa att det går att komma ut i skogen och jaga trots att man har ett funktionshinder. Vilka hjälpmedel som finns, att man inte ska sluta när det känns tufft och att man aldrig ska ge upp sina drömmar. Naturen har en stärkande kraft och om nu någon trodde att Jonas skulle vara en sämre jägare för att han bara har ett ben, ja, då väntar verkligen en radda överraskningar under den här programseriens gång…

I serien viker vi inte en millimeter för de svåra frågorna. För ingen ska tro att man inte sliter med tvivel och mörka stunder när man drabbas av sjukdom eller råkar ut för en olycka, men samtidigt vill vi också visa all den glädje och kärlek som jakten och fisket ger oavsett bakgrund och förutsättningar. Alla härliga upplevelser i skog och mark som ger en kraft att hantera och njuta av livet även i övrigt.