Bearplaystä

Skandinaviassa suurin metsästyselokuva!


Bearplay on internetissä toimiva sivusto, jossa voit vuosiliittymällä katsoa metsästys- ja kalastusfilmejä. Asiakkaat hankkivat itselleen edullisen katseluoikeuden  Bearplay sivuilta tai jälleenmyyjäliikkeestä. Katseluoikeuden hinta on vain 369 SEK (39.00 €) vuodessa. Liittymän oston jälkeen asiakas voi heti aloittaa katsomaan Bearplay filmejä rajoittamattomasti. Filmejä voi katsella tietokoneelta, älytelevisiolta, tabletilta ja älypuhelimesta. Valikoima kasvaa kokoajan ja uusia yhteistyökumppaneita liittyy Bearplayhin tasaisin väliajoin.

Jos olet kiinnostunut metsästyksestä ja kalastuksesta niin Bearplay on sinun valintasi! Bearplay on myös helppo valinta lahjaksi aiheesta kiinnostuneelle.


Bearplay esittää metsästyselokuvia pohjoismaista, muualta euroopasta, pohjois-amerikasta sekä afrikasta. Jaksoissa metsästetään useimpia riistaeläimiä kuten karhua, hirveä, ilvestä, sutta ja jne. Bearplayllä opastetaan myös ampumaharjoittelua sekä riistaruuan laittossa.


Bearplayllä myös testataan eri tuotteita, kuten esimerkiksi kiikaritähtäimiä ja muita varusteita, jotta voimme kertoa mikä tuote on oikeasti hyvä mihinkin käyttötarkoitukseen.


Kanavamme filmituottajina toimivat mm. Rasmus Boström, Jonas Lännbjer, Johan Eriksson, Stefan Vänersand, Martin Brenne, Kristoffer Clausen, Bröderna Bravader, Johan Glavhammar sekä kotimaisista tuottajista Arttu Kotisara ja Jyrki Puupponen.

Teemme Bearplay:llä myös läheistä yhteistyötä pohjoismaiden suurimpien erälehtien kanssa, kuten Jaktjournalen, Jakt&Jägare sekä Jaktmarker&Fiskevatten. Yhteistyökumppaneihin kuuluu myös verkkolehti Vildmarken.


Pyrimme julkaisemaan kuukausittain jonkin metsästyselokuvan, sekä välillä myös jonkin kalastusaiheisen teoksen. Tunnetuimpia filmejä kanavallamme ovat Rasmus Boströmin Karhujahti sarja.


Suurimmassa osassa filmejämme pääosassa toimivat koirat. Pääsette Bearplay:llä tutustumaan eri koirarotujen toimintatapoihin. Näemme ajokoirien ajoa, terriereiden luolatyöskentelyä ja pystykorvien seisontahaukkuja.